Logo

Celeri Remoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 spsk mayonnaise,
½ spsk sennep
½ reven og blancheret knoldselleri
 
- en klassi­ker til fx charcuterietallerkener, til oksesteg og lignende.
 
En mere mager udgave:
1 spsk mayonnaise
1 spsk fromage frais
½ reven og blancheret knoldselleri (tryk væden fra sellerien)
2 fint­snittede forårsløg
godt med hakket estragon.
 
Nyd den til hjemmelavet pommes frites eller som dressing i sandwich.
En grov mos af kartofler, løg og knoldselleri blandet med lidt extra jomfruoli­venolie og krydret med reven muskatnød, er et godt tilbehør til alt kød og en kraf­tig sauce.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?