Logo

Champignon i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignon i airfryer 

 
Disse ultra sprøde airfryer-svampe vil helt sikkert være en publikumsbehager. Måske det er champignon når de er bedst? hvad mener du?
10 min forberedelse. 10 min kogetid. 4 portioner

 
# Ingredienser
2 spsk almindeligt hvedemel
1 æg
1 spsk mælk
75 g panko overtræksblanding
200 g champignon svampe
Olie spray

 
Dyppesauce:
1 kop (250 ml) græsk yoghurt
½ agurk, revet
saft af 1 citron

 
* Tilberedning
Kom mel i en lav skål.
Pisk æg og mælk i en anden skål og kom panko i en tredje skål.

 
Smid svampe i melet, ryst evt overskydende af.
Smid i æggeblandingen til det dækker, og derefter i panko-blandingen.

 
Læg svampe i airfryer-kurven og spray med olie, og
sørg for at dække svampene godt.
Kog ved 200 °C i 10 min eller indtil de er gyldne og gennemstegte.

 
Imens laves dipsauce: Kom ingredienserne i en skål og smag til.
Server svampe med dipsauce.

 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her