Logo

Chili olie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

store tørrede røde chilier
vindruekerne olie

Olien varmes op til kogepunktet i en gryde. De tørrede chilier brækkes i mindre stykker i en skål. Olien tages af og hældes over chilierne. Det lugter meget skarpt umiddelbart, men når olien er kold og klar til at bruge, er den ikke særlig stærk, men har en forrygende, kraftig smag. Chili olien kan bruges som krydderi i mange retter, ligesom salt og peber. Smag dig frem.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her