Logo

Chilichokoladesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 tsk cayennepeber
1/3 tsk stødt sort peber
1/3 tsk stødt hvid peber
1 1/2 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
1 tsk løgpulver
2 tsk oregano
1 tsk stødt kanel
1/2 tsk stødte nelliker

Desuden:
Olie
1/2 l pureret tomat
2 tsk tern gørnsagsbouillon
1/2 øl (resten til kokken)
1 kop kaffe
Salt
1-2 spsk finthakkede jalapeno peber
1 tsk chipotle chilipasta
200 g mørk chokolade

Krydderierne blandes i en skål.

Olien varmes godt op i en gryde. En spiseske fuld af blandingen kommes i og syder i højst 30 sekunder.

Pureret tomat, øl og kaffe tilsættes, og smages til med chipotle chili.

Mens saucen simrer ved svag varme, kommes chokoladen i.

Chokoladens funktion (udover den smagsmæssige, er at jævne saucen.

Når chokoladen er smeltet, er saucen færdig, Saucen skal ikke direkte smage af chokolade. Chokoladen skal kun fornemmes.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Løg bagt med andefedtLet og hurtigt tilbehør til for eksempel andesteg bestående af halve rødløg drysset med...
• AspargestærteTærte af butterdej med grønne asparges og bacon. Skøn tærte der både kan serveres til...
• Mozzarella af bøffelmælk, tomater og pestosauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelkurv med isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os