Logo

Chilibønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g tørrede bønner (kidney, pinto eller sorte)
1 laurbærblad
1 lille løg
1 fedpresset hvidløg
1/2 tsk chilipulver
1/2 tsk stødt spidskommen

Begynd med at lægge bønnerne i blød i mindst 8 timer i rigeligt vand.
Kog bønnerne møre i letsaltet vand tilsat lanrbærblad, ca. i time.
Når de er møre tilsættes findiakket løg, hvidløg og chilipulver, spidskom men, salt og peber.
Lad bønnerne simre, til løget er mørt, og de har konsistens som tyk grød.
Bønnerne må gerne være så møre, at nogle af dem koger lidt ud og jævner væden. Serveres varme.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Court-bouillonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rosenkålssalat med ægRå rosenkål er delikate, når de deles i blade eller snittes fint. Vendt med en...
• Filoni 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cheesecake med tørrede frugterMed en færdig lagkagebund er denne friske dessert hurtigt lavet
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os