Logo

Chiliolie med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Olien bruges som dressing til salater, til stegt kød, til urtesalater og dip til råkost.

3 dl (oliven)olie
krydderurter, f.eks. persille, dild, løvstikke, timian el. basilikum
½ frisk chili
lidt citronsaft
50 g smuttede mandler
2 fed hvidløg
lidt salt og peber

Krydderurterne ordnes, og kun de grove stængler fjernes.

Alle ingredienser kommes i en blender, og blendes til alt er helt findelt.

Smag olien til med salt og peber og evt. ekstra chili.

Husk at olien bliver stærkere, når den har trukket i et døgn.

Olien bruges som dressing til salater, til stegt kød, til urtesalater og dip til råkost.

 

Olien skal være helt mættet af krydderurter og nærme sig en “urtegrød”. Man kan variere krydderurterne efter smag. Dog er det en god idé ikke at anvende for mange grove og kraftige krydderurter som timian, rosmarin, løvstikke m.m.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TomatketchupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KernerugbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vild forårssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os