Logo

Chilipasta som krydret tilbehør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
20-25 røde chilifrugter af mellemstørrelse og mellemstyrke
Koldpresset jomfruolivenolie
Ca. 2-3 dl æblecidereddike
1 dl økologisk rørsukker

Chilifrugterne renses for kerner hvorefter de hakkes fint.
De sauteres derefter et par minutter i olien.
Æbleeddiken tilsættes sammen med sukker, og chilipastaen koger indtil den har fået den rette marmeladeagtige konsistens.
Alt efter størrelse og smag, kan der tilsættes yderligere eddike og sukker til chilipastaen.
Man kan også sagtens tilsætte 2 hakkede røde peberfrugter hvis der er risiko for at chilipastaen bliver for stærk.
Chilipastaen kan spises som det stærke, krydrede pift til alle retter med, kød, fisk, skaldyr eller grønsager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kirstens rugbrød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vores persillesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Langsomtbagte tomater med grøn raspEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær i hyldeblomstgeléDet gælder om at nyde hyldeblomsterne i deres korte sæson, der som regel kun varer et par...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os