Logo

Chilipasta som krydret tilbehør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20-25 røde chilifrugter af mellemstørrelse og mellemstyrke
Koldpresset jomfruolivenolie
Ca. 2-3 dl æblecidereddike
1 dl økologisk rørsukker

Chilifrugterne renses for kerner hvorefter de hakkes fint.
De sauteres derefter et par minutter i olien.
Æbleeddiken tilsættes sammen med sukker, og chilipastaen koger indtil den har fået den rette marmeladeagtige konsistens.
Alt efter størrelse og smag, kan der tilsættes yderligere eddike og sukker til chilipastaen.
Man kan også sagtens tilsætte 2 hakkede røde peberfrugter hvis der er risiko for at chilipastaen bliver for stærk.
Chilipastaen kan spises som det stærke, krydrede pift til alle retter med, kød, fisk, skaldyr eller grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her