Logo

Chilisauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg overmodne tomater
1 rød peberfrugt
¼ kg skalotteløg
2 dl eddike
Ca 75 g brun farin
2 fed knust hvidløg
¼ tsk nellike
2-3 tsk kanel
Ca ¼ tsk muskatnød
¼-¾ tsk cayennepeber
salt
1 ½ tsk konserveringsmiddel
   
Tomaterne skoldes, flås og skæres i mindre stykker.
Peberfrugt og løg hakkes fint og blandes i en tykbundet gryde med tomater, eddike, farin og krydderier.
Det hele koger under låg ½-1 time, til saucen er jævn.
Smages til med salt efter smag.
Derefter pureres saucen gennem en sigte, tilsættes konserveringsmiddel og fyldes på glas eller i bredhalsede flasker.
De tilbindes straks.
Chilisauce spises som supplement til krydrede kød- og fiskeretter og anvendes også til krydring af dressing, dip og kold sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.302 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her