Logo

Ciabatta 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brød

6 dl lunkent vand
25 g gær
3 tsk salt
1 tsk sukker
2 spsk olie
300 g hvedemel
500 g durummel

Udrør gæren i det lunkne vand. Tilsæt salt. sukker, olie og hvedemel. Ælt dejen, til den er glat, smidig og lind. Lad hæve tildækket i 6-8 timer - gerne natten over. Slå dejen ned og del den i to. Rul ud i rektangler, der foldes sammen i 3 lag. Skær med en skarp kniv 8-10 stykker af hver. Sæt dejstykkerne på plade med bagepapir. pensl med vand og drys med hvedemel. Lad efterhæve 1 ½ time. Bag ciabatta-brødene i ovnen ved 225° i ca. 15 min. Brødene er fryseegnede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her