Logo

Citrondampede grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g gulerødder i tern
200 g majroer i tern
200 g grønne ærter
1 tsk tørret estragon
Saft og lidt skal af en ¼ citron
10 g smør

Kom gulerødder og majroer i en sauterpande med estragon, citron, smør, salt og peber samt ½ dl vand. Læg låg på og kog vandet væk for kraftig varme, 6-8 min. Kom ærterne på og varm dem igennem. Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her