Logo

Citrondressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
dressing / marinade - Frisk fra Middelhavet til 4

1/2 økologisk citron
1-2 tsk stærk sennep (dijon)
salt, friskkværnet peber
1 fed hvidløg
4-5 spsk olivenolie

Skyl citronskallen under den varme hane, riv citronen og pres saften.
Rør begge dele med senneppen, salt let og krydr med peber.
Pil hvidløget og knus det.
Tilsæt olivenolien i skefulde og 1 spsk vand og pisk med piskeriset.

Smager godt sammen med: grillede auberginer, squash, hvide bønner, blæksprutte...
Kj pr. portion: 400

Variation af citrondressingen:
3-4 sardelfileter skylles og tørres, hakkes fint og blandes i. Ikke fiskeagtig, men fin - især til de hvide bønner.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelsalat med bladselleri og rødløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyndbrød med birkes og sesamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kornsalat med ærterLav en fyldig salat med korn, ærter og kerner. Her er quinoa og linser kogt og blandet med...
• IsIs er en frossen dessert. Der skelnes mellem flødeis, der laves på basis af mælk eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os