1 salathoved 
1 grapefrugt 
1 appelsin 
2 æbler 
5 stænger blegselleri 
1 frisk peberfrugt 
 
Salatsauce: 
150 g mayonaise 
2 spsk  vineddike 
1 tsk sukker 
1 tsk karry 
2-3 spsk  piskefløde
Salatblade skæres i strimler. 
Grapefrugt og appelsin skrælles, deles i både og skæres i snitter. 
Grapefrugthinderne fjernes. 
Æblerne vaskes, deles og skæres i terninger. 
Blegselleristænglerne skylles og snittes. 
Peberfrugten flækkes på langs i fire dele.
Stilk og kerner fjernes. 
Peberfrugten skæres 1 strimler. 
Alt blandes og anrettes i en skål. 
Mayonnaisen smages til med vineddike, sukker og karry. 
Den må gerne være stærk i smagen. 
Den røres tyktflydende med fløde og hældes over salaten 15-30 min. før serveringen.