Logo

Citrus- og chilisalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 ananas, skrællet, uden stok og finthakket

1/2 rød peberfrugt, finthakket

1 habanero-chili, finthakket

1 forårsløg, det grønne, og ca. 3 cm af det hvide, finthakket

2 tsk rødvinseddike

3 spsk nypresset appelsinsaft

saft fra 1 lime

1 tsk brun farin (eller mere hvis du vil have en lidt sødere smag)

2 spsk mynteblade, hakket salt

 

Bland alle ingredienser (undtagen salt) i en skål.

Smag til med salt (og evt.lidt mere sukker).

Dæk skålen med plastfolie og lad den stå i køle­skabet i en halv time før servering.

 

Tips: Denne salsa er udmærket til fisk eller kylling. Prøv også med andre typer frugt som mango, papaja eller grape­frugt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stuvet hvidkål 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Karolines kartoffelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomatcoulis - sød tomatpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SvesketrifliDesserten er en trifli af marinerede svesker og en kogt vaniljecreme med ristede...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os