Logo

Coleslaw, hjemmelavet og frisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Uden mayonnaise, sukker, rødvinseddike, løg, ylette m.m. derfor ret frisk.

1 hvidkål, hoved
1 grøn peberfrugt
1 løg
1½ gulerod
Dressing:
2 dl hvidvinseddike
2 dl olie
2 dl sukker

 

Hak kålhovedet fint.

Skær peberfrugten og løget i tern. Riv gulerødderne.

Bland grønsagerne i en skål.

 

Dressing: Bland vineddike, olie og sukker sammen.
Hæld dressing over grønsagerne og stil salaten i køleskabet i ca. 6 timer.
Hæld overskydende væske fra salaten, vend den godt og servér den kold.

 

Tips: I tidligere dressinger brugte man ren mayonnaise, sukker, rødvinseddike, løg, senere skiftede man halvdelen ud med fx ylette.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her