Logo

Cornbread med jalapeno og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 1/2 dl majsmel (grov ikke Maizena)
2 1/2 dl hvedemel
1 tsk salt
2 tsk sukker
2 tsk bagepulver
2 1/2 dl mælk
2 æg
1 dl olie
2 1/2 dl majs
2 1/2 dl reven cheddar el. Mozzarellaost.
3 spsk jalapeno hakket


Pisk mælk, æg og olie sammen i en skål.
Deri sigtes majsmel, hvedemel, salt, sukker og bagepulver.
Rør hurtigt sammen med en gaffel.
Hak jalapeno, rør forsigtigt jalapeno, majs og ost i dejen.
Hæld det i et smurt ovnfast fad.
Bag i 40 min ved 180-200ºC.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.659 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hjemmelavet tomatpestoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SquashnudlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jomfruhummercroustillant med syltet citron og pære-radicchio salatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags ovnbagt æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os