Logo

Cornbread med jalapeno og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 1/2 dl majsmel (grov ikke Maizena)
2 1/2 dl hvedemel
1 tsk salt
2 tsk sukker
2 tsk bagepulver
2 1/2 dl mælk
2 æg
1 dl olie
2 1/2 dl majs
2 1/2 dl reven cheddar el. Mozzarellaost.
3 spsk jalapeno hakket


Pisk mælk, æg og olie sammen i en skål.
Deri sigtes majsmel, hvedemel, salt, sukker og bagepulver.
Rør hurtigt sammen med en gaffel.
Hak jalapeno, rør forsigtigt jalapeno, majs og ost i dejen.
Hæld det i et smurt ovnfast fad.
Bag i 40 min ved 180-200ºC.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bønnesalat med grønne og hvide bønner - en lækker salat og dressingEn dejlig mættende salat sprængfyldt med gode proteiner. Tilsæt evt. lidt friskhakkede...
• PorreterrineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DaddelbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BlåbærsirupHer er opskriften på en utrolig nem men lækker hjemmelavet sirup med blåbær. Brug siruppen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!