Logo

Corn-on-the-cob - majs på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 Majskolber incl. de grønne hylsterblade
Smør og/eller hvidløg knust i olivenolie

Tænd op og sørg for, at der er god gang i grillen, før De begynder.

Pak de uafskallede majskolber i alufolie og læg dem på grilristen. Vend dem jævnligt og lad dem stege i ca ½ time.

Pak ud, fjern hylsterblade ne og server med smør og salt eller hvidløgsolie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.302 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her