Logo

Æblesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort madæble, ca. 150 g gerne mutzu
1 dl hvidvin
2 skalotteløg
citronskal
timian
evt. 100 g smør/1 dl olivenolie

Hak skalotteløg fint. Skær æblet i tern. Fjern kernehuset. Sautér i lidt af fedtstoffet. Hæld hvidvin på og kog ind til ⅓. Blend - evt. under tilsætning af fedtstof. Kom tilbage i gryden, smag til med salt og peber og giv til lyst kød eller fisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.631 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her