1 spsk  sød paprika (Edelsüss) 
1 spsk  stodt koriander 
¼ tsk  garam masala (Indisk blandingskrydderi) 
4 draber Tabascosauce (eller mere hvis du tør ?) 
3 knuste eller finthakkede fed hvidløg 
¼ tsk  friskkvarnet sort peber 
¼ tsk  groft salt 
Saften af 1 citron 
1 spsk  extra jomfru olivenolie
  
Er du til det helt stærke, så justeres det med Tabasco'en. 
Men pas på.... Det kan ødelagge både smagsløg og smag i det du griller. 
Bland alle ingredienser til en tyk grød og smør det ud over alt på kødet. 
Ind i hver eneste kringelkrog, sa smagsstofferne rigtig kan "sætte sig". 
Lad kødet trække (marinere) fra 1 til 12 timer, i et lerfad, tildækket i 
køleskabet. 
Marinaden er særdeles velegnet til fjerkræ og kødfulde 
spareribs. 
Udbenede, kornfede kyllingeoverlår med skind er bare guf. 
Selv ved gennemstegning, er denne del af kyllingen den mest saftige og kødfulde. 
Kan også bruges til ovnstegte kød-og fjerkræudskæringer.