Logo

Spinatstuvning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg frisk eller 500 g hel frossen spinat
1 spsk hvedemel
revet muskat
2 dl letmælk
salt, peber
 
Optø den frosne spinat eller brug den friske, skyllede spinat, hvor de
groveste stilke er fjernet.
Læg spinaten i en gryde 6 damp væden væk.
Rust mælk og hvedemel til en jævning.
Hæld jævningen over spinaten og lad stuvningen koge nogle min.
Smag til med salt, peber og revet muskatnød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her