
 
 
(Pisang kerrie dengan klappa) 
4 spsk kokosmel 
1 spsk jordnøddeolie 
1 mellemstort hakket løg 
1 meget fint hakket hvidløgsfed 
2 tsk karry 
2 tsk sambal ulek 
4 faste bananer 
1 kop tyk kokosmælk 
1 tsk salt 
2 tsk soft brown sugar 
Rist kokosmelet på en tør pande indtil det tager farve. Hæld over på en stor tallerken for at køle af. 
Opvarm olien i en wok og steg løget heri. Tilsæt hvidløg, karry og sambal ulek. Rør grundigt. 
Skræl bananerne og skær i 4 cm store stykker. Kom dem i wok'en og rør grundigt. Tilsæt kokosmælken, salt og sukker, rør varsomt og lad simre for 5 minutter. 
Server på en varm tallerken, strøet med ristet kokosmel. 4 portioner som tilbehør.