
Her er et hurtigt
syltetøj, der er velegnet til lagkager, som tilbehør til kager, pandekager og
dejlig på græsk yoghurt. 
Arbejdstid: 10-20
min. Kogetid: ca. 5 min. Fryseegnet.
 
# Ingredienser til Syltede ribs med
citronverbena:
500 g friske ribs -
evt. halvdelen hindbær 
250 g sukker 
½ dl citronsaft 
1-2 håndfulde
citronverbena (se Tips) 
*
Sådan laves Syltede
ribs med citronverbena:
Rib ribsene, skyl
dem og dryp dem godt af. 
 
Varm sukker i en
gryde, uden at det det smelter. 
Tilsæt bær og
citronsaft. 
Varm igennem i få
min. ved høj varme, til bærrene slipper saften, og sukkeret er smeltet. 
Afkøl og drys med
friskhakket citronverbena ved servering. 
 
Tips: Citronverbena,
som også kaldes citronjernurt, er en krydderurt, hvis blade har en kraftig smag
af citron. Du kan evt. bruge citronmelisse i stedet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------