Logo

Syltede rødbeder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Syltede rødbeder


Det er let at sylte rødbeder selv og så smager de bedre - og så ser det sejt ud med hjemmesyltede rødbeder

300 g rødbeder
25 g rørsukker
1 dl eddike
2 finthakkede skalotteløg (ca. 75 g)
1 frisk timiankvist
1 laurbærblad

*

Syltede rødbeder:

Skræl og kog rødbederne til de er møre. (brug engangshandsker)

Skær rødbederne skiver.

Lad sukkeret smelte på en pande, først i ca. 2 minutter ved kraftig varme og derefter i ca. 2 minutter ved jævn varme, til det karamelliserer og bliver lysebrunt.

Tilsæt eddike og kog ind til blandingen har den ønskede sursød balance.

Tilsæt rødbede, skalotteløg, timian og laurbær.

Kog ved svag varme i ca. 5 minutter og køl let af inden servering.


Når du har smagt hvor lækre de er, kan du lave større portioner og gemme i sylteglas

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 504 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her