Logo

Rødbedepesto - den enkle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødbedepesto - den enkle

 

Vil du have lidt farve på bordet, så prøv denne rødbede pesto. Ikke alene stråler den med farve, den er også super nem at lave.

#

3 dl rødbeder
2 tsk hakket hvidløg
1 dl stegte valnødder
1 dl parmesan
1 dl (oliven)olie
2½ spsk citronsaft
*
1. Forvarm ovnen til 190 °C.
2. Vask rødbederne og tør dem med køkkenrulle.

Skræl dem (husk handsker) og skær dem i små terninger.
Læg dem på alufolie, og luk til en pakke.

3. Sæt pakken på en bageplade og bag i ovnen i 40-50 minutter, til rødbederne er bløde og saftige.
4. Lad afkøle helt.
5. Kom alle ingredienser med undtagelse af olien i en foodprocessor.
Brug pulsknappen i første omgang, for at blande det sammen.
6. Sæt processoren på langsom hastighed og dryp olie i, indtil det er godt blandet sammen.

Hvis pestoen er for tyk, kan en smule vand tilsættes for at tynde det lidt.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her