Logo

Syltede rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Syltede rødløg 


Syltede rødløg er også værd at bruge fem minutter på. De fungerer godt i salater og som tilbehør til mexicansk mad - De syltede løg er skønne i krydret mad eller i en salat - men kan også bruges i burgere og på hjemmelavede hotdogs. Lav dine egne syltede rødløg.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 2 pers. Denne opskrift er nem

 

# Ingredienser

2 rødløg

1½ dl eddike

¾ dl lys rørsukker

salt

½-1 tsk spidskommen

1 spsk frisk koriander (pas på det er stærkt)

2 spsk cashewnødder

 

* Tilberedning

Kog eddiken op med sukker og en anelse salt.

Rist spidskommen på en tør pande.

Cashewnødderne ristes bedst i ovnen ved 150 °C til de er gyldne. 

Hak nødderne groft når de er ristede.

Skær løgene i helt tynde både, og læg dem i en skål.

Hæld den varme lage over løgene, vend ristet spidskommen, friskhakket koriander og cashewnødder sammen med løgene.

Tips: Rist gerne rigelig cashewnødder, de er også skønne som snacks. 

Vær forsigtig med koriander - det smager kraftigt.



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mokkais med bananEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os