Logo

Syltet lime, ingefær og mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Syltet lime, ingefær og mango

 

Syrlig blanding, der kan blendes, hvis den skal være mere smørbar

 

#

3 usprøjtede lime
3 dl vand
50 g frisk ingefær
2-3 modne mangofrugter
400 g sukker
1 tsk citronsyre
*
Halvér limefrugterne og skær dem i tynde, tværgående skiver.

Læg dem i blød i vandet til næste dag.

Skræl mangoerne, skær stenen fra og mangokødet i små tern.

Skræl ingefæren og hak den fint.

Kog limeskiver og vand 30 min.

Tilsæt mango, ingefær, sukker og citronsyre og lad frugten småkoge uden låg ca. 25 min.

Tilsæt evt. konserveringsmiddel (Atamon).

Tips: Frugten bliver mere smørbar, hvis den efter kogning får et par omdrejninger med blenderstav.


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?