Logo

Couscoussalat med rejer, ærter og safran

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Couscoussalat med rejer, ærter og safran

Tilbehør eller buffet

400 g couscous
6 dl kogende vand
2 tsk salt
1 tsk safran
1 bdt purløg
1 gul peberfrugt
100 g pillede kinarejer
1 spsk olivenolie
300 g blancherede ærter
300 g cherrytomater

Marinade:
1/2 dl sherryvineddike
1/2 dl olivenolie
3 finthakkede skalotteløg
2 tsk knuste korianderfrø


Kom safran og salt i kogende vand og kog 3 min.

Hæld det over couscousen, dæk den til og stil den til afkøling.


Snit purløg og peberfrugter fint.

Skær rejerne i strimler og svits dem kort i olien - gerne sammen med noget eksotisk.

Bland alle ingredienser til marinaden.

Rod op i den afkølede couscous med en gaffel og bland marinaden i.

Vend grønsager og rejer i couscous og pynt med både af cherrytomater.

 

Grønsager pr. person: ca. 100 g

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BourgognesauceDenne sauce med rødvin er let at lave og smager himmelsk. Prøv den som tilbehør til for...
• Peberrodssauce 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Champignonsauce 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer med farin og kokosLet og hurtig dessert med banan, farin, kokos og citronsaft, der bages i ovnen til de er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os