Logo

Couscoussalat med rejer, ærter og safran

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Couscoussalat med rejer, ærter og safran

Tilbehør eller buffet

400 g couscous
6 dl kogende vand
2 tsk salt
1 tsk safran
1 bdt purløg
1 gul peberfrugt
100 g pillede kinarejer
1 spsk olivenolie
300 g blancherede ærter
300 g cherrytomater

Marinade:
1/2 dl sherryvineddike
1/2 dl olivenolie
3 finthakkede skalotteløg
2 tsk knuste korianderfrø


Kom safran og salt i kogende vand og kog 3 min.

Hæld det over couscousen, dæk den til og stil den til afkøling.


Snit purløg og peberfrugter fint.

Skær rejerne i strimler og svits dem kort i olien - gerne sammen med noget eksotisk.

Bland alle ingredienser til marinaden.

Rod op i den afkølede couscous med en gaffel og bland marinaden i.

Vend grønsager og rejer i couscous og pynt med både af cherrytomater.

 

Grønsager pr. person: ca. 100 g

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Broccoli med kokosmælkHer er opskriften på en let og billig ret med broccoli og mango. Retten er nem at lave og...
• PersilledressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chili- og limesmørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banankage uden æg, mælk og fedtstofDenne opskift på banankage indeholder hverken æg eller mælk. I stedet er der blandt andet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os