Logo

Dressing med gedeost og syltede agurker -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g frisk gedeost
1 dl mælk
1 spsk HP-sauce
1 hakket skalotteløg
2 hakkede syltede agurker
6 udblødte hakkede soltørrede tomater Lidt basilikum
 
Rør den friske gedeost lind med mælk og tilsæt de øvrige ingredienser.

Anvendelse: Kold dampet fisk.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.706 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her