Logo

Enebærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

480 g løg
50 g margarine
350 ml. hvidvin
30 g enebær
5,5 l. kalvesky
2 l. piskefløde
700 g Beurre Manier (smørbolle)

Løget hakkes og sauteres mørt i margarinen. Nedkoges med vinen samt enebær. Skyen og fløden tilsættes og det koger godt igennem. Jævnes med beurre manier, skummes, sigtes og tilsmages.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her