Logo

Feldsalat med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g feldsalat
250 g champignon
1 bdt radiser
75 g bacon
4 skalotteløg
 
Dressing:
3 spsk olie
4 spsk hvidvinseddike
salt, friskkværnet peber
 
Skyl salaten og dryp den tør i en sigte.
Hvis du bruger hjertesalat, rives den i lidt mindre stykker.
Skær rodenden af svampene, skyl dem og skær dem i skiver.
Rens radiserne og skær dem i skiver.
Skær baconen i terninger og rist dem sprøde på en tør pande.
Pil og hak skalotteløgene.
Svits dem blanke i 1 spsk olie.
Tilsæt resten af olien og vineddiken og krydr med salt og peber
Bland salat og champignon i en skål, hæld den lune marinade over og pynt med radiser.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarber- og tomatkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DijonsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ræddiker i sursød dresssingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Muscovado-yoghurt iscreme med karamelspiralEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!