Logo

Feldsalat med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g feldsalat
250 g champignon
1 bdt radiser
75 g bacon
4 skalotteløg
 
Dressing:
3 spsk olie
4 spsk hvidvinseddike
salt, friskkværnet peber
 
Skyl salaten og dryp den tør i en sigte.
Hvis du bruger hjertesalat, rives den i lidt mindre stykker.
Skær rodenden af svampene, skyl dem og skær dem i skiver.
Rens radiserne og skær dem i skiver.
Skær baconen i terninger og rist dem sprøde på en tør pande.
Pil og hak skalotteløgene.
Svits dem blanke i 1 spsk olie.
Tilsæt resten af olien og vineddiken og krydr med salt og peber
Bland salat og champignon i en skål, hæld den lune marinade over og pynt med radiser.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her