Logo

Fennikel à la grecque

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 stk fennikler (300 g)
1 spsk (oliven) olie
1 fed hakket hvidløg
2 spsk hvidvin el. citronsaft
1/2 tsk stødt koriander
400 g tomater el. 1 ds, grofthakkede.
 
Skær fenniklerne i ottende dele og svits dem i olie, tilsæt de øvrige ingredienser.

Dæmp varmen, læg låg på og lad retten snurre i 15-20 minutter til fenniklerne er møre.
Smag til med salt og peber.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brun fond - Demi-glaceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pickle relishEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ciabatta med tørgærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bedstemorkage - diabetikerPrøv Bedstemorkagen der laves med æblemos, som et slags marengslåg. I kagen skal der ikke...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!