1 fennikel 
200 g friske dadler 
4 mandariner 
1 syrligt æble 
1 spsk citronsaft 
50 g valnødder 
Saft af 1 limefrugt 
1 spsk æblesaft 
2 tsk sukker 
Salt og peber 
1 dl cremefraiche 18% 
1 ½ dl syrnet fløde 9%
De yderste blade på fennikelen fjernes og resten halveres og skæres i meget tynde skiver. Gem det grønne. 
Dadlerne halveres, udstenes og skæres i tykke skiver. 
Mandariner pilles og deles i både. 
Æblet deles i kvarte og skæres i tynde skiver og dryppes straks med citronsaft. 
Nødderne hakkes groft og alle ingredienser fordeles i 4 portionsglas. Fennikelgrønt skylles og hakkes fint. 
Limesaft røres sammen med æblesaft, sukker, salt, peber, cremefraiche og fløde. 
Dressingen fordeles over hver cocktail og drysses med fennikelgrønt.