15 g  gær
6 dl  vand
800 g  tipo 00 hvedemel
200 g  durummel
20 g  salt, Halen Mõn eller Maldon
50 g  pastamel - groft durummel
olie 
Rør gæren ud i vandet, tilsæt hvedemel og salt og ælt det til en smidig dej. Kom dejen i en skål smurt med olie, drej den rundt, så der kommer olie over det hele . 
Stil til hævning i køleskabet i seks-otte timer, til dejen er hævet. 
Tag dejen ud på et hvedemel strøet bord og skær den i fire aflange stykker. 
Tril dem længere endnu, men så de samtidig bliver vredet og spidset til i 
hver ende. 
Læg dem på bagepapir på to bageplader. 
Drys tykt med pastamelet, skær tre-fire slidser i hvert brød, der flugter med vridningerne. 
Lad brødene hæve lunt til dobbelt størrelse. 
Bag ved 250ºC de første 10 min. 
Smid en kop vand ind i en bradepande i bunden af ovnen samtidig med at brødene sættes ind. 
Sænk varmen og bag dem færdige ved 200ºC.