Logo

Stuvede kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kog (gerne nye) kartofler i let saltet vand. Køl dem af og skær dem i mundrette stykker.
Smelt en klump smør i en gryde og drys hvedemel i til det tykner. Spæd op med mælk under konstant omrøring med et piskeris eller lignende, indtil konsistensen er lind. Smag til med salt og peber og revet muskatnød.
Kom de kogte kartofler i den hvide sauce og varm igennem uden at det brænder på i bunden.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her