400 g kyllinge- eller kalkunbryst 
1 spsk olie 
150 g pastahorn 
1 stor fast pære 
50 g valnøddekerner 
½ bundt persille 
eller koriander 
peber fra kværn 
salt 
 
Marinade: 
75 g mayonnaise 
2 spsk youghurt 
1 spsk citronsaft 
1 tsk stærk sennep 
1 spsk mild karry 
en anelse sukker 
salt
Først krydrer du kødet med salt og peber. 
Steg det så i varm olie på alle sider i 5-10 minutter, alt efter tykkelse, til det er fuldstændig gennemstegt. 
Tag det af panden, lad det køle af, og skær det i små stykker.
Så koger du pastaen "al dente" efter anvisningen på pakken i rigeligt, saltet vand. 
Hæld vandet fra, og lad pastaen dryppe af og køle, til den er lunken.
Del derpå pæren i kvarter, skær kernehuset væk, skræl den og skær den i tern. 
Hak nødderne groft, og hæld så alle ingredienserne i en skål. 
Til slut rører du mayonnaise, yoghurt, citronsaft, sennep, karry, sukker og salt sammen. 
Hæld denne blanding over salaten, og bland den. 
Garnér med persille. 
Tips: Selv en mild karry kan virke for dominerende i nogle retter, så prøv dig forsigtigt frem.