Logo

Amerikansk banan brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g sukker
100 g blødt smør
5 dl groft moset meget modne bananer (ca. 5 stk)
3 æg
2 tsk vaniljesukker
300 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
½ tsk salt
½ tsk stødt muskat
80-100 g hakkede pecannødder eller mørk chokolade
 
Begynd med at røre smør og sukker hvidt.
Tilsæt banan og æg og rør godt.
Bland alt det tørre i en skål og bland det derefter i smørblandingen.
Fyld dejen i en 2 l. velsmurt brødform.
Bag den ved 175ºC i ca. en time.
Mærk med en nål om kagen er gennembagt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 5.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her