Logo

Flødekartofler med hvidløg 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 kg kartofler.
¼ l. kaffefløde.
½ l. piskefløde.
2 store løg.
4-5 fed hvidløg. salt og peber
 
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver,
Pil hvidløg og løg, og hak det meget fint evt. blend det.
Hæld kaffefløde og piskefløde i en gryde og tænd på lavt plus,
Læg løg samt hvidløg i, og hold det under omrøring.
Tilsæt salt og peber, og varm det op til kogepunktet.
Derefter lægges kartoflerne i et ovnfast fad, jævnt fordelt, og fløden hældes over.
Anbringes midt i ovnen ved 200°C i ca 1 time eller til en spids genstand går let igennem kertoflerne.
 
Tips: kan laves med revet ost på toppen, som giver en dejlig afrundet smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.283 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her