Logo

Flødepeberrodssauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g smør
4 spsk hvedemel
4 dl suppe
2 dl fløde
revet peberrod

Smelt smørret og rør melet i.
Spæd med suppen og fløden.
Smag til med salt og peber og reven peberrod.
Passer godt til oksekødet fra oksekødssuppe.

Tips: Peberrod er meget stærk og husk at tilsætte den lige før
serveringen, ellers taber den sin smag og bliver bitter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her