Logo

Fletbrød med sigtemel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fletbrød kan laves af to, tre, fire eller flere pølser. I denne opskrift flettes det af tre pølser, hvilket gør brødet rigtig flot. Brødet smager rigtig dejligt, især med en klat smør lunt fra ovnen.

 

50 g smør
3 dl mælk
50 g gær
1 spsk sirup
1 1/2 tsk groft sigtemel
500 g sigtemel

Smelt fedtstoffet, tilsæt mælken og lad det blive håndvarmt.
Rør gæren ud i det lune væde. Tilsæt sirup og salt.
Bland melet i ad et par gange, til dejen har den rette konsistens.
Ælt den godt sammen og stil den til hævning 45 min.
Del dejen i tre dele og rul hver til en lang pølse.
Læg de tre pølser side om side og flet dem sammen.
Læg brødet i en velsmurt form og lad det efterhæve 15 min.
Pensl med æg og bag brødet ca 30 min ved 200°C.
Tag det ud af formen og bag det yderligere 5 min.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bondebrød 3Her er opskriften på en lækkert bondebrød. Husk at brødet skal laves i god tid, da...
• Peberfrugt-chutneyChutney: eddikesyltede frugter og grønsager er stærkt og godt. Her er en irsk opskrift på...
• Champignon a la GrequeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan-Daim kageSpændende version af en traditional chokoladekage i det der bruges Daimchokolade der giver...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os