1500 g  kartofler 
olivenolie 
100 g  pancetta 
3 spsk  capers 
2 hvidløg 
2 håndfulde grønne urter, rucola, havesyre, kørvel, persille. 
100 g  fåreost, fårefeta eller parmesan 
Hak pancettaen meget fint, skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Hvis man bruger feta, skal den skylles for salt. Tag de yderste tørre skæl af hvidløgene og skær dem over på den brede led. Riv osten. 
Læg kartoflerne i et ovnfast fad, drys  capers og flæsk over, og læg hvidløgene ned imellem kartoflerne. Dryp med olivenolie.Bag ved 200 º i en lille  time. Rør i det af og til. drys  den revne ost over og giv det hele 10 minutter mere. 
Når det er færdigt, sprødt og gennembagt drys ses urterne over, og det spises straks med en skive brød. Hvidløgene er blevet bløde og hyggeligt milde af varmen, smør det ud på brødskiver ne, og drys  let med salt. Urterne bliver kun lige varme af denne behandling, og det giver en intensivt god smag.  Det er en mættende, men raffineret ret, spis frugt til dessert.