Logo

Franskbrød 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g gær (25g hvis tørgær)
3 dl vand
3 spsk olie
2 tsk salt
1/2 kg hvedemel
æg til pensling
birkes eller andre frø

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt og olie. Bland melet i lidt ad gangen, til dejen er tilpas. Ælt dejen godt, gerne 15 minutter. Hæver 1/2 time.

Form dejen til et aflangt brød. Lad det efterhæve i 15 minutter.

Pensl med vand eller æg og drys med birkes eller anden frø.

Bag brødet ved 200º i 1/2 time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pilaf krydrede risEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citrondressing 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RispilavEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengsbunde med jorbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os