Logo

Frisk rødkålssalat med appelsin og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne skønne salat kan varmt anbefales :-)


500 g rødkål (ca 1/4 - befriet for yderblade og stok)
3 spsk kirsebæreddike
50 g smuttede mandler
2 små appelsiner
2 spsk honning
2 spsk olivenolie
75 g rosiner eller tørrede tranebær
Salt, peber

Snit kålen i helt tynde strimler og vend den sammen med kirsebæreddiken.

Krydr med salt og lad rødkålen trække med eddiken i et par timer.

Rist mandlerne ved svag varme i ovnen eller på en pande, til de netop begynder at ændre farve.

Skær dem i aflange splinter.

Skær top og bund af appelsinerne og stil dem på spækbrættet med skærefladen nedad.

Skær skrællen af og skær frugtkødet fri mellem hinderne.

Bland honning og olie sammen til en dressing og smag til med salt og peber.

Vend rødkål, appelsiner, mandler og rosiner sammen.

Vend dressingen i og smag til med salt og peber.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.876 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gammeldags hvidkål som vi anbefaler denEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salsa ClassicEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn salat med hytteostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Engelsk brødpuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os