Logo

Frisk rosmarin- og hvidløgsmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til ca. 1 kg kalkun, kylling, lam, okse-, svine- og kalvekød

 

1,5 dl olivenolie

2 spsk hvidvinseddike

3 fed hvidløg, hakket groft

2 lange kviste frisk rosmarin, uden stængler, stødte

½ tsk groft knuste peberkorn

 

Hæld alle ingredienser i en skål og rør dem godt sammen.

Læg kødet i et enkelt lag i et lavt fad og hæld marinaden over.

Dæk kødet til og lade det marinere i 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her