Logo

Frisk rosmarin- og hvidløgsmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Til ca. 1 kg kalkun, kylling, lam, okse-, svine- og kalvekød

 

1,5 dl olivenolie

2 spsk hvidvinseddike

3 fed hvidløg, hakket groft

2 lange kviste frisk rosmarin, uden stængler, stødte

1/2 tsk groft knuste peberkorn

 

Hæld alle ingredienser i en skål og rør dem godt sammen.

Læg kødet i et enkelt lag i et lavt fad og hæld marinaden over.

Dæk kødet til og lade det marinere i 1 time.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.373 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grøn æggesalat til bollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Smørdampede grønne bønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hot sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Friturestegt isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os