1 kg (røde) kartofler 
1.2 dl rødvinseddike 
salt og peber 
3 hårdkogte hakkede æg 
1 stilk finhakket bladselleri (ca. 1.2 dl) 
2 spsk  finhakket rødløg 
½ dl sød pickles - finhakket 
1.2 dl mayonnaise 
2 tsk  Dijonsennep 
2 spsk  friskhakket persille 
 
Kartoflerne koges og afkøles let, pilles evt.
Skæres i terninger mens de stadig er varme.
Anbringes i en stor skål. 
Tilsæt eddike, ½ tsk  salt og ¼ tsk  peber, og vend varsomt rundt.
Skålen dækkes med film og sættes i køleskab, indtil kartoflerne er kolde - ca. 20 min. 
Resten af ingredienserne vendes i og retten smages til med salt og peber. Serveres straks.
  
Tips: Kan opbevares tildækket en dags tid i køleskab.