Frugtsalat i citrussauce med vanilje og honning giver risengrøden en dejlig smag. Hvis du ikke kan skaffe netop de citrusfrugter, der bruges her, kan du erstatte dem med lignende sorter. 
 
1 citron 
2 appelsiner 
2 sweeties 
4 spsk honning 
4 spsk råsukker 
1 vaniljestang 
 
Pres saften af frugterne. 
Bring 2-2 ½ dl vand i kog. 
Tilsæt honning, sukker og vaniljestangen, der er flækket på langs. 
Hæld frugtsaften i. 
Kog det ind til knap halvdelen, til det bliver lidt sirupsagtigt. 
Køl saucen af. 
 
Frugtsalat: 
12 kumquat 
1 pomelo 
1 grapefrugt 
1 appelsin 
1 dl piskefløde 
1 dl fromage frais 
valnødder og rosiner 
 
Skær kumquat i skiver. 
Skræl de andre frugter og skær dem i fileter. 
Læg alle frugter i saucen og lad dem stå og trække lidt. 
Pisk fløden og bland den med fromage frais. 
Server frugt- og citrussaucen med flødeskumssaucen, hakkede valnødder og rosiner til kold eller varm risengrød.