2 auberginer 
2 spsk  salt 
½ kg  hakket oksekød (10-12%) 
10 g  margarine 
1 løg 
1 fed presset hvidløg 
2 dl  revet selleri 
1 grøn peber 
3 tomater 
1 ½ tsk  frisk eller tørret timian 
1 spsk  worchestershiresauce 
1 æg 
2 spsk  tomatpuré 
1 tsk  salt 
 peber 
1 dl  rasp 
15 g  smør 
 flûtes 
 grøn salat 
Auberginerne flækkes på langs og drysses med salt. 
Trækker ca. ½ time.
Skylles og koges 5-7 min. i letsaltet vand. 
Skallerne udhules, så der er 1 cm kød tilbage. 
Skallerne stilles i et smurt ovnfast fad. 
Indmaden hakkes med en kniv. 
Oksekødet svitses i margarine. 
Indmaden svitses med. 
Løget hakkes og svitses med. 
Hvidløg, selleri og peberfrugt i terninger svitses med. 
Tomaterne skoldes, flås, hakkes og tilsættes. 
Timian og Worcestershiresauce tilsættes. 
Tages af varmen. 
Æg, tomatpuré, salt og peber tilsættes. 
Fyldet fordeles i skallerne. Drysses med rasp. 
Små smørklatter fordeles over. 
Stilles i ovnen ved 200°C i ca. 40 min. på midterste ribbe. 
Serveres med flûtes og grøn salat.