Logo

Fyldte bagte gratinerede kartofler s

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 pers.

4 store bagekartofler
1-2 dl mælk
200 g fast ost
¼ tsk groft salt
½ knsp peber fra kværn
1 knsp paprika

Skrub kartoflerne. Læg dem i et ovnfast fad eller i en bradepande. Bag kartoflerne møre ved 250ºC 60-75 min. afhængig af størrelse. Stik en kødnål eller spids kniv i og bedøm konsistensen. Skær et låg af hver kartoffel og udhul dem forsigtigt uden at skallen går i stykker. Mos den udhulede masse og pisk mælk i. Riv osten og rør halvdelen i mosen. Smag til med salt, peber og paprika. Kom fyldet tilbage i kartoffelskallerne og drys resten af den revne ost over. Gratiner kartoflerne i ovnen under grillen ca. 5 min. til de er gyldenbrune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her