Logo

Fyldte pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

Dej:
225 g hvedemel
1 nip salt
2 dl vand
2 dl mælk
3 mellemstore æg
50 g smeltet smør
lidt fedtstof til bagning

Fyld:
400 g champignon
3 dl vand
1 tsk citronsaft
15 g smør
1 spsk hvedemel
1-2 spsk cremefraiche 38%
salt & peber
1 bdt hakket persille
1-2 porrer

Pandekager: Bland hvedemel og salt, og pisk vand og mælk i, gerne med el-pisker, så dejen ikke klumper. Pisk æggene i ét ad gangen og til sidst det smeltede smør. Lad dejen hvile en time. bag tynde pandekager på en stor pande. Der bliver ca. 10 stk
Fyld: Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Kom dem i en gryde med vand og citron, og kog dem i fire minutter. Tag dem op. Skær porrerne i skiver, og kog dem i vandet 2-3 minutter. Tagdem op. Si væden. smelt smørret i gryden, og pisk melet i. Spæd med kogevandet til en tyk stuvning. Pisk godt igennem, og kom cremefraiche i. Smag til med salt og peber, og vend svampende og porreringene i (gem evt. lidt til pynt). Vend tilsidst hakket persille i. Kom en skefuld stuvning på hver pandekage. Rul dem evt. sammen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her