2 dl grønsagsbouillon (terning + vand) 
1 dl bulgur 
6 røde peberfrugter (ca. 1 kg) 
3 forårsløg i tynde ringe (ca. 75 g) 
200 g Karoline's Feta i tern 
1 tsk Herbes de Provence (fransk krydderiblanding) 
friskkværnet peber 
2 spsk rasp 
25 g smør 
1 ds hakkede tomater (ca. 400 g) 
Tilbehør: 
Groft brød 
Bring bouillonen i kog i en tykbundet gryde og tilsæt bulgur. 
Kog den ved svag varme og under låg i ca. 10 min. 
Tag gryden fra varmen og lad bulguren trække i ca. 10 min. 
Hæld evt. overskydende bouillon fra. 
Skær et låg af peberfrugterne i stilkenderne og fjern frøstolene. 
Skyl og rens peberfrugterne. Hak resten af frugtkødet fra lågene fint. 
Vend det hakkede frugtkød, forårsløg, Feta og Herbes de Provence i bulguren. 
Smag til med peber. Fordel fyldet i peberfrugterne. 
Stil dem i et ovnfast fad (ca. 14 x 28 cm). 
Drys rasp over og læg en smørklat på hver. 
Hæld tomater med væde ved peberfrugterne og bag retten midt i ovnen. 
Tip: Skær evt. en meget tynd skive af bunden på peberfrugterne, inden de sættes i fadet.