
 
Glaserede perleløg
er en ren delikatesse. Det tager ganske vist lidt tid at lave dem, men det er
bestemt alt pillearbejdet værd. Hvis du begynder med, at lægge perleløgene i
varmt vand i nogle minutter, er det lidt nemmere at få skrællen af dem. Server
de små honningglaserede løg som tilbehør til fx stegt okse- eller svinekød. 
Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 25 min. 4 personer 
 
#
250 g perleløg 
2 spsk honning 
2 spsk eddike 
2-3 spsk vand 
1 håndfuld
bredbladet persille 
2 spsk smør 
salt og peber 
*
 
Kom løgene i en skål
og overhæld dem med varmt vand. 
Lad dem stå i 15
min. 
Pil dem uden at
skære for meget af top og bund. 
Varm honningen op på
en pande, til det bruser og steg løgene i honningen, til de bruner lidt på alle
sider. 
Tilsæt eddike og 2-3
spsk vand og lad løgene simre i 10-15 min., til de er møre. 
Skyl og hak
persillen. 
Tilsæt smør i små
klumper og kog op, til væsken ligger blank omkring løgene. 
Tilsæt hakket
persille, og smag til med salt og peber. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin