Logo

Løgmarmelade 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Løgmarmelade 2

 

Du kan lave marmeladen med almindelige løg eller rødløg, og den holder længe i køleskabet - et nemt og billigt pift til både kold og varm mad.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 30 min.

#

2-3 løg eller rødløg

1 fed hvidløg

1 spsk (oliven)olie

1 citron (øko)

3 spsk vineddike

2 spsk rørsukker

3 spsk rosiner eller soltørrede tranebær

*

Pil løg og evt. hvidløg, halver dem, og snit dem fint.

Sauter løgene bløde i en gryde med olie i 15-20 min.

Tilsæt hvidløg, fintrevet citronskal, vineddike og rørsukker, og lad marmeladen simre under omrøring i ca. 10 min. mere.

Tilsæt rosiner eller soltørrede tranebær, og afkøl.

Server som tilbehør til koldt kød, skinke, sandwich, smørrebrød, fiskefrikadeller eller som smagsgiver i sammenkogte retter, pastasauce og supper.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her